facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 4. 2018

Western Digital uvádí microSD kartu

speciálně vyvinutou pro záznam videa z dohledových kamer

Western Digital k rozšířil nabídku paměťových médií řady Purple určených pro segment dohledových systémů. Společnost nyní uvádí novou paměťovou kartu Western Digital Purple microSD speciálně vyvinutou pro potřeby moderních bezpečnostních kamer a periferních systémů.



Nová paměťová karta Western Digital Purple microSD je optimalizovaná pro nepřetržitý provoz video kamer (24/7). Díky vysokému výkonu uloží a uchová video záznam v různých formátech a rozlišeních HD u současných i budoucích aplikací, včetně 4K Ultra. Současně karta usnadní přenos dat do centrálních systémů pro analýzu a okamžité využití dat. Karta odolá nárazům i vlhkosti a zajistí spolehlivý záznam videa v rozličných provozních podmínkách, včetně venkovního použití i v zimním období nebo v uzavřených prostorech s vysokou teplotou a vlhkostí.

Karta je navržena tak, aby podporovala široké spektrum záznamů v různých rozlišeních a formátech. Mezi její další přednosti patří:

  • Odolné provedení pro nepřetržitý záznam: až 1 000 cyklů PE.
  • Funkcionalita Card Health Status usnadňuje práci s paměťovou kartou: monitoring stavu karty u kompatibilních kamer přináší uživatelům a integrátorům informace o stavu dostupné kapacity, informace o životnosti karty, doporučené údržbě a bere na sebe starosti s obsluhou karty.
  • Vysoký výkon pro video záznam nové generace: karta nabízí rychlost sekvenčního čtení až 80 MB/s a sekvenčního zápisu až 50 MB/s a podporuje rychlostní třídy Speed Class 10 a UHS Speed Class 11.
  • Spolehlivý záznam videa v různě náročných podmínkách: karta je navržena pro použití v prostředí s teplotami od -25 °C do 85 °C, což garantuje bezchybný záznam ve venkovním i uzavřeném prostoru.
  • Vysoká kapacita pro záznam i v případě výpadku sítě: aktuálně nabízená kapacita karty je až 64 GB.

Nová karta bude k dostání během dubna 2018 v kapacitách 32 GB a 64 GB s doporučenou cenou 19 USD a 32 USD. Karty budou k dostání jednotlivě a také ve výhodném balení po 25 kusech.