facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 6. 2019

Western Digital uvádí na český trh externí SSD disk My Passport Go

Společnost Western Digital přináší na český trh externí SSD disk My Passport Go. Nejnovější přírůstek produktové řady My Passport nabízí kapacitu až 1 TB v odolném provedení a kompaktních rozměrech. Externí SSD disk My Passport Go má ochranný gumový rám, který pohlcuje nárazy a nemá žádné pohyblivé mechanické součástky. Odolá pádům z výšky až dva metry a pomáhá uživatelům uchovat jejich digitální obsah v bezpečí, chráněný před nárazy a otřesy. Kompaktní rozměry disku (vejde se do kapsy) a integrovaný kabel USB dělají z tohoto zařízení maximálně mobilní úložiště.



My Passport Go je až dvaapůlkrát rychlejší než většina běžných přenosných externích disků a nabízí výkon SSD disků s rychlostí přenosu dat až 400 MB/s. Je plně kompatibilní s počítači PC i Mac a je na něj poskytována tříletá záruka. Součástí dodávky je i zálohovací software pro Windows. Po přeformátování spolupracuje i se službou Time Machine pro zálohování z počítačů Mac.

My Passport Go SSD je k dostání ve dvou barevných provedeních ochranných rámů (modrá a žlutá) a ve dvou kapacitách 500 GB a 1 TB.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.