facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 9. 12. 2010

WatchGuard zvyšuje bezpečnost emailů

s novým WatchGuard XCS 770R

WatchGuard Technologies představil nový přírůstek do světa správy a bezpečnosti síťového obsahu a aplikací, který je určen pro prostředí středně velkých firem. Nový WatchGuard XCS 770R s hardwarem RAID dokáže kontrolovat veškerý provoz emailových zpráv a webového obsahu pro bezpečnost aplikací, dat a sítě. WatchGuard XCS 770R přichází se stabilním rychlým a dynamickým řešením ochrany komunikace napříč systémem, aby zajistil to, že vaše komunikace nikdy nebude ztracena a emailová bezpečnost bude stale v provozu. WatchGuard XCS 770R je designovaný a optimalizovaný pro firmy od 1500 do 5000+ uživatelů, kterým poskytuje spolehlivou ochranu a výkon a to díky pokročilému anti-spam enginu, který zkoumá veškeré dostupné informace o odesílateli, včetně příloh a původu vložených URL odkazů a obrázků. Díky tomu poskytuje toto zařízení vysoce inteligentní a přímo mířenou ochranu.



Koncoví uživatelé mohou spravovat emaily v karanténě a blokované a povolené uživatele přímo z jednoduchého webového rozhraní, zatímco WatchGuard XCS 770R provádí automatickou kontrolu a zpracování emailů bez zpožděného doručení.

 

Díky stále náročnějším požadavkům, které souvisí s daty kolujícími sítí, poskytuje WatchGuard XCS 770R s hardwarem RAID sofistikovanou ochranu, jako je transparentní léčení zablokovaných, přesměrovaných, izolovaných zpráv a zpráv ve slepé kopii, stejně tak, jako zašifrování nebo povolení zpráv založených na konfigurovatelné bezpečnostní politice a předdefinované GLB, HIPAA, PCI DSS a další. Přímé šifrování dat poskytne každému uživateli možnost zasílání důvěrných zpráv bez potřeby dodatečného serveru, který vždy tvořil velkou část nákladů na zabezpečení e-mailů. Profilování a třídění citlivých dat umožní administrátorům klasifikovat a centralizovat typ bezpečnosti a díky tomu zajistí vyšší stabilitu pro data v oběhu.

 

Stejně jako ostatní zařízení WatchGuard XCS, také XCS 770R využívá inovativní způsob ochrany RED. S 99, 99 % přesností eliminuje system RED 98,3 % spamu ještě předtím, než se dostane do firemní sítě, za použití blacklistů IP adres, analýzy chování a inspekce obsahu.

 

WatchGuard XCS 770R také poskytuje ochranu webového obsahu s jednoduchým užitím a kontrolou aplikací. Díky centralizované správě dokáže kontrolovat jak jednotlivé uživatele, tak cílové skupiny. Filtrace a kategorizace URL dynamicky analyzuje a blokuje přístup na stránky založené na obsahové politice. Díky dynamické inspekci obsahu v reálném čase, která probíhá na každé stránce, mohou firmy regulovat spotřebu šířky pásem, načítání serveru a latenci trafficu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.