facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 5. 2005

Výběrové řízení na HP IPG Demo Centrum má vítěze

Společnost DNS zvítězila ve výběrovém řízení na Hewlett-Packard Demo Centrum IPG. Hewlett-Packard v rámci optimalizace své strategie v oblasti IPG vybrala za svého partnera pro provozování svého Demo Centra pro HP periferie společnost DNS. Předváděcí centrum tiskáren má za cíl propagaci těchto produktů u obchodních partnerů a koncových zákazníků společnosti Hewlett-Packard. Produkty v Demo Centru budou prezentovány ve dvou sekcích: Large Format Printing - DesignJet a Commercial - vybrané produkty LaserJet, ScanJet a OfficeJet. Demo Centrum, které je na našem trhu unikátním projektem, zahájí svůj provoz 1.7.2005 na adrese Praha-4, Vyskočilova, budova "Beta".

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.