facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 29. 1. 2020 - Zdeněk Gric

VUMS DataCom spolupracuje s německou společností macmon

V lednu 2020 podepsal VUMS DataCom smlouvu s německým dodavatelem řešení přístupu do sítě (NAC) pro český a slovenský trh. Společnost macmon se v oboru pohybuje od roku 2003 a poskytuje řešení pro malé, střední i mezinárodní firmy především v oblasti utilit, státní správy, zdravotnictví a školství. Macmon NAC je inteligentní řešení pro řízení přístupu do sítě (NAC), které pomáhá administrátorům efektivně zprůhlednit, řídit a chránit síť. Řešení je navrženo speciálně tak, aby splňovalo každodenní potřeby zákazníků a bylo jej možné integrovat se stávající síťovou a bezpečnostní infrastrukturou.



Nové řešení vhodně doplňuje existující portfolio produktů, které VUMS DataCom nabízí svým partnerům a zákazníkům již více než 25 let tak. Kybernetická bezpečnost – zabezpečení sítě se ve světle nedávných problémů s hackerskými útoky ukazuje být klíčovým prvkem v udržení zdravého podnikání.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.