facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 5. 2021 - Zdeněk Gric

Vrcholové vedení T-Mobile Czech Republic posiluje Luboš Lukasík

Společnost T-Mobile Czech Republic rozšiřuje od 1.6. 2021 svoje vrcholové vedení (tzv. management board). Do nové pozice ředitele divize pro firemní zákazníky a veřejnou správu byl jmenován současný ředitel segmentu korporátních zákazníků Luboš Lukasík (43). S cílem co nejvíce naslouchat potřebám zákazníků se T-Mobile rozhodl změnit svoji strukturu a rozdělit původní obchodní divizi na dvě části a integrovat je s navazujícími týmy z dříve centralizovaných divizí. Vznikne tak divize pro rezidentní zákazníky (B2C), kterou povede Maximilliano Bellasai a divize zaměřená na zákazníky z řad malých a středních firem, velkých korporací a státních institucí, kterou povede právě Luboš Lukasík.



Nově vzniklá divize pro firemní zákazníky a veřejnou správu chce stavět na 4 základních oblastech služeb: Connect – s cílem rozvíjet v České republice nejmodernější telekomunikační a datovou síť a tím podporovat vizi společnosti o Propojené zemi; Store – nabízející zákazníkům kvalitní a spolehlivý servis v oblasti datových center a cloud služeb; Protect – zaměřující se na špičková řešení pro Cyber Security a v neposlední řadě bude silným partnerem českému státu a průmyslovým firmám v transformaci na Průmysl 4.0.

Luboš Lukasík nastoupil do společnosti T-Mobile v roce 2020 jako ředitel segmentu korporátních zákazníků a měl na starosti transformaci prodejních aktivit a jejich digitalizaci. Lukasík je zkušeným vrcholovým manažerem s dlouholetou praxí v telekomunikačním odvětví. Strávil 9 let ve společnosti O2 Czech Republic na řídících pozicích se zaměřením na zlepšování prodejních aktivit a péče o zákazníky. Před nástupem do T-Mobile řídil vlastní konzultační firmu pomáhající telekomunikační a bankovní klientům s nastavováním B2B strategie, produktového portfolia a modelů prodeje a péče o zákazníky. Působil také na pozici Head of B2B v Telenor group s úkolem nastavit novou business to business strategii. Svou kariéru začal ve společnosti CzechInvest, kde měl mimo jiné na starosti exekuci Operačního programu Ministerstva Průmyslu a Obchodu zaměřeného na malé a střední podniky.

Luboš Lukasík vystudoval Vysoké učení technické v Brně, fakultu stavebního inženýrství. Má rovněž MBA titul z DePaul University v Chicagu a titul Masters of Corporate Law z Nottingham Trent University.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.