facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 16. 8. 2006

VOLNÝ nabídne digitální televizi

volny_televize_633.jpgTelekomunikační operátor VOLNÝ chystá pro své zákazníky novinku. Prostřednictvím vlastní vysokorychlostní sítě ADSL2+ poskytne kvalitní digitální vysílání, postavené na technologii IPTV. Spuštění pilotního provozu se plánuje na podzim. VOLNÝ intenzivně buduje vlastní vysokorychlostní síť ADSL2+. Služby prostřednictvím této sítě začal nabízet již v říjnu loňského roku, a to jako první operátor v ČR i ve střední Evropě. Rozšiřování ADSL2+ umožní společnosti VOLNÝ nabídnout svým zákazníkům další novinku na českém trhu – digitální TV vysílání postavené na bázi IPTV (Internet Protocol Television).

V současné době VOLNÝ provádí interní testování služby, na podzim pak chystá spuštění pilotního provozu. Do Vánoc roku 2006 začne službu IPTV nabízet zákazníkům. V rámci zavádění služby VOLNÝ intenzivně spolupracuje s mateřskou společností Telekom Austria, která tyto služby spustila již počátkem tohoto roku. Pro přenos IPTV je nutná vysoká rychlost internetového připojení. VOLNÝ nabízí nejrychlejší ADSL připojení o rychlosti 10 Mbit/s v ČR. V současné době je připojení VOLNÝ ADSL2+ dostupné v Praze, Příbrami, Mladé Boleslavi a Kladně. Na podzim přibude Brno a Ostrava.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.