facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 7. 2010

VOLNÝ a IPEX uzavřeli dohodu

Společnost IPEX uzavřela dohodu o strategické spolupráci se společností VOLNÝ. Na základě této dohody se IPEX s účinností od 1. 7. 2010 stal nástupcem Volného v poskytování služeb IP telefonie pro jeho dosavadní rezidentní zákazníky a také business segment. Společnost IPEX tak výrazně posílila svoji pozici v poskytování VOIP služeb na českém trhu. Předmětem dohody je převod části doplňkových telekomunikačních služeb Volného, zahrnující rezidentní a firemní služby IP telefonie.



Změna se týká zákazníků využívajících pouze službu internetového volání, známou pod názvem TelefoNet. Firemních zákazníků, kterým VOLNÝ poskytuje komplexní telekomunikační řešení včetně VoIP-u, se změna nedotkne. Zákazníků, kteří využívají služby Internet Komplet a Office Komplet, kombinující hlas a internetové připojení, se změna rovněž netýká.

 

Všichni dotčení zákazníci budou v nejbližších dnech osloveni s dalšími informacemi jak ze strany dosavadního poskytovatele služeb – společnosti VOLNÝ, tak ze strany nastupujícího poskytovatele služeb – společnosti IPEX.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.