facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 10. 6. 2011

VoIP telefon WELL s velkým grafickým displejem

Řada IP telefonů WELL SIP-Txx se rozroste o nový manažerský model WELL SIP-T38G. Přístroj zaujme velkým 4,3" grafickým barevným displejem s rozlišením 480x272 pix. Na displeji je možné nastavit individuální pozadí, využívat motivy a spořič. Kromě vlastního pozadí lze ke každému kontaktu v telefonu přiřadit i fotografii. Telefonní seznam obsáhne až 1000 kontaktů. Nově navíc telefon podporuje duální 1Gb/s ethernetový port pro připojení telefonu k počítači bez ztráty přenosové rychlosti. WELL SIP-T38G má 16 programovatelných tlačítek, z toho 10 je vybaveno LED diodami s BLF/BLA funkcemi. Pomocí funkce BLF (busy lamp field) lze u předvolených telefonních klapek sledovat jejich stav, zda je telefonní klapka zrovna obsazená, vyzvání nebo je nečinná. Pro přístup k nejčastějším funkcím k telefonu jsou k dispozi ci 4 kontextová tlačítka.



Pokud někdo využívá služeb více poskytovatelů VoIP, telefon podporuje až 6 nezávislých VoIP účtů. Mezi další zajímavé funkce patří podpora expanzních modulů, podpora EHS pro bezdrátové náhlavní soupravy, možnost nastavení na dálku, český web management, napájení po ethernetu PoE atd.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.