facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 29. 5. 2012

VMware připravil pro malé a střední firmy soutěž

o software a služby za 20 tisíc dolarů

mraky_soutez.jpgSpolečnost VMware včera vyhlásila pro malé a střední firmy soutěž „Odvážný plán – cesta k úspěchu“. Účastníci z regionu EMEA musí ve 200 slovech vysvětlit, jak by využili virtualizační a cloudovou technologii VMware k proměně svého podnikání, zjednodušení IT nebo posunu k IT jako služba. Vítězná firma získá software a služby VMware v hodnotě 20 tisíc dolarů.

Proměna podnikání může spočívat například v otevření nové pobočky jako reakce na potřeby trhu, uvedení nových produktů a služeb nebo v pomoci zaměstnancům pracovat efektivněji a flexibilněji.

Jak se zúčastnit:
  • Pro účast v soutěži musí firmy napsat příspěvek ne delší než 200 slov a odeslat ho prostřednictvím internetové stránky soutěže Odvážný plán – cesta k úspěchu (www.thinkingbigcompetition.com) do 31. 7. 2012.
  • Účastníci by měli nastínit pádné důvody pro využití řešení VMware, předvést kreativitu, schopnost inovativního využití technologií VMware a vysvětlit, jaké produkty by ve své firmě využili. Soutěžící zároveň musí vysvětlit, jak by změřili efekt, který by případná výhra přinesla jejich firmě, ať už z hlediska firemních výsledků nebo proměny podnikání.
  • Firmy, které se chtějí soutěže zúčastnit, musí mít méně než 1000 zaměstnanců a být registrované v jedné z následujících zemí: Belgie, Česká republika, oblast Dubaje, Francie, Irsko, Itálie, Izrael, Jižní Afrika, Německo, Nizozemí, Polsko, Rakousko, Spojené království, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko nebo Turecko.
Všechny přihlášky budou posuzovány zkušenou porotou, kterou sestavila společnost VMware. Vítěze vybere z užší skupiny kandidátů Alistair Edwards, vedoucí analytik firmy Canalys, společně s VMware porotou. Z deseti finalistů, které porota zhodnotí jako nejzajímavější, bude následně vybrán jediný vítěz. Vyhlášení proběhne na konferenci VMworld 2012 v Barceloně.

Přemýšlejme kreativně

Nejnovější výzkum společnosti Canalys ukázal, že malé a střední firmy plánují zrychlit svůj přechod k virtualizaci a docílit tak efektivity a posunu k IT jako služba. Do roku 2014 bude virtualizováno dvakrát více malých a středních firem. Ačkoliv je úspora nákladů stále nejčastějším důvodem pro virtualizaci, stále více malých a středních firem vnímá i další výhody virtualizovaného prostředí, které firmám zajistí větší pružnost.

„Naši SMB zákazníci se nám svěřují, že se musí soustředit na celou řadu oblastí, zvláště v tomto složitém prostředí,“ řekl John Churchhouse, ředitel pro SMB v zemích EMEA. „Ale firmy, které zahrnuly IT do svého podnikání, získaly mnoho výhod. Pořádáme tuto soutěž, protože chceme přimět více malých a středních firem, aby začaly přemýšlet kreativně o možnostech, jak může IT proměnit jejich podnikání a pomoci jim proměnit vize v realitu.“

Pro více informací o podmínkách soutěže a možnosti účasti navštivte oficiální stránky soutěže www.thinkingbigcompetition.com.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.