facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 7. 2011

VMware kupuje Digital Fuel

Společnost VMware oznámila v červnu svůj záměr převzít Digital Fuel, představitele v oblasti financování a správy IT SaaS řešení. Řešení společnosti Digital Fuel umožňují firmám plánovat, řídit a optimalizovat jejich náklady a hodnotu v rozvíjejícím se světě dynamického IT založeného na cloudu. S touto akvizicí umožní VMware podnikům více efektivně spravovat obchodní dopad IT prostředí se zaměřením se na náklady na IT, zapojením ohledů na finance i do IT rozhodnutí a dodáním smysluplných měření a reportů, které budou odpovídat požadavkům finančních ředitelů a představitelů firem. Podmínky akvizice nebyly oznámeny. Její dokončení je naplánováno na červenec 2011.



 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.