facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 11. 4. 2012

Virtuální datová centra v nabídce T-Mobile

T-Mobile rozšiřuje svou nabídku ICT služeb o virtuální datová centra. Velké společnosti tak mají nyní v rámci řešení ProfiNet další možnost, jak zajistit telekomunikační a IT služby od jediného dodavatele. Poskytování infrastruktury jako služby – IaaS – zbavuje firemní zákazníky nutnosti investic do nákupu nezbytného IT vybavení, jako jsou servery, úložiště a síťové prvky. Každý uživatel si díky on-line managementu může z pohodlí své kanceláře jednoduše vytvořit vlastní datové centrum. Zákazník vždy platí pouze za služby, které potřebuje a které skutečně využije, ať už se jedná o potřebný výkon, kapacitu či odbornou pomoc.



Kromě úspory nákladů na IT má každá společnost k dispozici nejmodernější technologie s profesionální technickou podporou dosažitelnou kdykoliv. Zároveň získá pro svá data bezpečné a vždy dostupné úložiště. Samozřejmostí je dedikovaný výkon podle aktuální potřeby, vytváření vlastních virtuálních sítí či georedundance pro případ neočekávaného výpadku. Garantovaná dostupnost činí až 99,999 % a je odstupňována podle potřeb konkrétního uživatele.

 

Služby virtuálních datových center zahrnují:

  • Virtuální server
  • Fyzický serve
  • Virtuální síť
  • Virtuální firewall
  • Virtuální router
  • Virtuální switch
  • Virtuální load ballancer

 

Datové centrum, které T-Mobile pro tuto nabídku využívá, má parametry kategorie Tier III+. Redundantní připojení k internetu je zajištěno optickými spoji, přičemž další potřebnou konektivitu lze posílit také bezdrátovými spoji.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.