facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 3. 2009

Velký 82palcový public displej NEC

Nový NEC MultiSync LCD8205 je LCD (S-PVA) displej s úhlopříčkou 82 palců, full HD rozlišením (1920×1080 bodů) a jasem 600 cd/m2. Vhodné využití najde v sektoru digital signage, především v obchodních prostorech, kde je potřeba upoutat pozornost zobrazeným obsahem a velikostí reklamní plochy. Inovací oproti modelu 6520 je možnost použití jak v režimu portrét tak landscape. Další využití 82“ public displeje v oblasti aplikací může být v rámci logistiky, na recepci, jako firemní nástěnka či na prezentace ve velkých konferenčních místnostech. Novinkou v portfoliu je také model NEC MultiSync LCD8205P (protective) vybavený dodatečným ochranným sklem, které zabraňuje poškození matrice panelu. Díky integrovanému světelnému čidlu lze displej také vhodně nastavit v závislosti na okolních světelných podmínkách.


Flexibilita použití v nejrůznějších aplikacích je zajištěna řadou vstupů jako HDMI nebo digitální rozhraní SPDIF pro digitální audio signál. NEC MultiSync LCD8205 byl vybaven inovativním systémem na ochranu proti přehřátí, který zaručuje kontinuální a spolehlivý provoz. Díky funkci TileMatrixTM může být panel použit v 4×4 video stěně s celkovými rozměry téměř 7,7×4,5 m.
Doporučená koncová cena NEC MultiSync LCD8205 je 1 180  000 Kč, model NEC MultiSync LCD8205P stojí 1 251 000 Kč (bez DPH). Oba modely jsou v černém provedení. Výrobce na displeje poskytuje kompletní tříletou záruku systémem Door – to Door.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).