facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 11. 2018

Veeam investuje 3,39 miliard korun do svého hlavního centra pro výzkum a vývoj

Společnost Veeam Software oznámila plán investovat 3,39 miliard korun na podporu další expanze svého hlavního centra pro výzkum a vývoj (R&D), které se nachází v Praze. Investice umožní získat dalších 500 softwarových vývojářů, kteří se stanou součástí aktuálně více než 3 600 zaměstnanců společnosti po celém světě.



Investice společnosti Veeam se zaměří na platformu pro inteligentní správu dat, přičemž prioritou je nábor expertů na technicky zaměřené pozice, včetně oblastí řízení vývoje produktů, softwarového inženýrství a kontroly kvality. Pražské středisko je celosvětově nejvýznamnějším centrem pro výzkum a vývoj společnosti Veeam, kam společnost investuje více než 50 % celkových výdajů na výzkum a vývoj.

Veeam je lídrem v oblasti inteligentní správy dat, průměrně získává 4 400 nových zákazníků za měsíc, rozšiřuje svůj významný podíl na trhu vůči konkurenci a v nedávné době oslavil 41. čtvrtletí dvouciferného růstu v řadě. Podle zprávy analytické společnosti IDC týkající se srovnání softwaru pro replikaci a ochranu dat pro první polovinu roku 2018 má společnost Veeam čtvrtý největší podíl na trhu po společnostech Dell, IBM a Veritas a před společností Commvault a zároveň je nejrychleji rostoucím vendorem s 24,7% meziročním růstem.

Investice společnosti Veeam, která má hlavní sídlo ve Švýcarsku, zahrnuje rovněž realizaci jejího vůbec prvního projektu v oblasti společenské zodpovědnosti, který odstartuje předáním 30 jízdních kol pro zařízení Klokánek Štěrboholy s cílem podpořit místní ohrožené děti.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.