facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 25. 7. 2018

USB Wi-Fi adaptér s ultimátní rychlostí pro jednoduchý upgrade

Společnost TP-Link představuje nový dvoupásmový Wi-Fi USB adaptér s rychlostí až 1300 Mbit/s – Archer T9UH. Je určen pro zvýšení rychlosti bezdrátového připojení u notebooků využívající starší specifikaci Wi-Fi, případně zdvojnásobení stávající rychlosti. Vytváří také stabilní a rychlé bezdrátové spojení pro stolní počítače, které tak lze přemístit kamkoli v dosahu signálu z Wi-Fi routeru.



Archer T9UH umožňuje počítači nebo notebooku díky technologií Wireless AC využít připojení 3x rychlejší než Wireless N. Podporuje i duální pásma – pásmo 5 GHz lze využívat pro hry a HD streamování bez ztráty kvality a pásmo 2,4 GHz například pro videohovory a online nakupování. Adaptér je zpětně kompatibilní s předchozími standardy 802.11 a/b/g/n, takže je možné používat jej i ve starších Wi-Fi sítích.

Se čtyřmi integrovanými anténami s vysokým ziskem vytvoří Archer T9UH stabilní Wi-Fi připojení v domácnosti i v kanceláři, a to i když je router na jiném patře. K tomu přispívá i Beamforming Technology, která poskytuje cílenější a vysoce efektivní bezdrátové připojení.

Kabel USB 3.0 s dokovacím USB konektorem usnadňuje hledání místa pro Archer T9UH v pracovním prostoru. Adaptér lze bez námahy odstranit z počítače a umístit podle potřeby ve vzdálenosti 1 metru. Tím se lze vyhnout přirozeným překážkám a dosáhnout tak lepšího signálu. Kompaktní provedení a skládací anténa pak umožnuje mobilním pracovníkům využívat rychlé Wi-Fi připojení i kdekoliv na cestách.

Více informací o produktu naleznete zde: https://www.tp-link.com/cz/products/details/cat-11_Archer-T9UH.html#specifications


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.