facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 7. 2008

USB Print & Scan usnadní tisk a skenování

Canon rozšiřuje vybavení svých multifunkčních tiskáren o aplikaci USB Print & Scan. Tato aplikace umožňuje skenovat dokumenty přímo na USB paměťové médium a rovněž je přímo z této paměti tisknout. Pro tisk tedy stačí mít u sebe např. USB flashdisk s příslušnými dokumenty. Vytvoření elektronické kopie papírového dokumentu či vytištění elektronického dokumentu tímto způsobem je velmi snadné a praktické. Dokument uložený na USB paměti může uživatel na multifunkčním zařízení také zkontrolovat. Prostřednictvím snadno ovladatelného a intuitivního uživatelského rozhraní a dotykového displeje lze rychle a jednoduše změnit nastavení tisku či skenování podle potřeby. Je možné změnit barevnost, hustotu skenování, nastavení pro oboustranný tisk, volby kompletace dokumentů a řadu dalších parametrů.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.