facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 3. 12. 2013

Unifikovaná přístupová brána ZyXEL UAG4100 s duálním rádiem

ZyXEL Communications představuje unifikovanou přístupovou bránu ZyXEL UAG4100 určenou pro sektor pohostinství. Brána UAG4100 podporuje dvě rádiové frekvence, 2,4 GHz a 5 GHz. Duální rádio umožňuje, že se zařízení automaticky přepne do pásma 5 GHz, pokud je pásmo 2,4 GHz již plně obsazené. UAG4100 obsahuje platformu pro správu, která dokáže zvládat až 300 uživatelů současně. Brána zároveň stanovuje priority pro využití šířky pásma u každého účtu. Zároveň však brání zneužívání přenosové kapacity.



Brána UAG4100 nabízí též integrované fakturační funkce, a majitelé pohostinských zařízení ji tedy mohou využít pro generování optimálních přístupových oprávnění pro zákazníky. K těmto funkcím patří autentizace pomocí webového portálu, přihlášení s přijetím dohody s uživatelem a autentizace pomocí serveru RADIUS. ZyXEL UAG4100 také podporuje funkci SMS lístků (SMS ticketing).

 

Brána obsahuje integrovaný kontroler sítě WLAN a napomáhá instalaci přístupových bodů bez předchozí konfigurace. Jakmile UAG4100 naváže spojení s přístupovými body, je okamžitě příslušné nastavení použito pro každý přístupový bod. Prostřednictvím brány UAG4100 lze síť Wi-Fi také centrálně monitorovat a spravovat.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.