facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 4. 2018

Unicorn otevřel v Písku nové vývojové centrum

Společnost Unicorn rozšířila své působení v jižních Čechách o nové vývojové centrum v Písku. To bude sloužit členům týmů působících pro projekty v regionu. Nová pobočka sídlí v moderních prostorách Technologického centra (Vladislavova 250, Písek). Jen pár minut pěšky od centra města Unicorn pracuje na projektech pro finanční a retail sektor. IT specialisti používají nejmodernější technologie, Unicorn Application Framwork a Unicorn Mobile-First IoT-Ready Cloud Architecture. IT odborníci z Písku a okolí tak mají skvělou příležitost spolupracovat na špičkových projektech.



Unicorn má již 2100 spolupracovníků v 18 vývojových centrech ve 4 zemích Evropy. Z pohledu Evropy je společnost Unicorn známá jako dodavatel řešení v několika odvětvích, zejména v energetice a bankovnictví.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.