facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 4. 2018

Unicorn otevřel v Písku nové vývojové centrum

Společnost Unicorn rozšířila své působení v jižních Čechách o nové vývojové centrum v Písku. To bude sloužit členům týmů působících pro projekty v regionu. Nová pobočka sídlí v moderních prostorách Technologického centra (Vladislavova 250, Písek). Jen pár minut pěšky od centra města Unicorn pracuje na projektech pro finanční a retail sektor. IT specialisti používají nejmodernější technologie, Unicorn Application Framwork a Unicorn Mobile-First IoT-Ready Cloud Architecture. IT odborníci z Písku a okolí tak mají skvělou příležitost spolupracovat na špičkových projektech.



Unicorn má již 2100 spolupracovníků v 18 vývojových centrech ve 4 zemích Evropy. Z pohledu Evropy je společnost Unicorn známá jako dodavatel řešení v několika odvětvích, zejména v energetice a bankovnictví.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.