facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 10. 2013

Unicorn bude nabízet řešení firmy hybris

Softwarová společnost Unicorn Systems oznámila, že se stala partnerem firmy hybris (patřící pod společnost SAP). Partnerství umožní Unicorn Systems nabízet řešení Commerce Suite. To zákazníkům zajistí komplexní dohled nad veškerými procesy přímého prodeje prostřednictvím jediné platformy a výrazně tak zlepší jejich schopnost inovovat prodejní kampaně napříč odbytovými kanály. Společnost hybris pomáhá B2C a B2B firmám prodávat více zboží, služeb a digitálního obsahu prostřednictvím řady komunikačních kanálů. Její řešení je určeno pro firmy všech velikostí. Zákazníci Unicorn Systems budou moci nasadit commerce řešení za pouhé tři až čtyři měsíce a následně platformu hybris Commerce Suite škálovat a rozšiřovat společně s tím, jak poroste jejich firma.



hybris Commerce Suite je zákazníkům Unicorn Systems dostupné v řadě cenových variant a způsobů nasazení, včetně on-premise, hostované nebo on-demand varianty. hybris podporuje různé jazyky, měny a výpočty daně, což je pro organizace expandující do nových zemí a trhů (a přispívající tak k současnému trendu "e-commerce bez hranic") naprosto nezbytné.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.