facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 15. 3. 2011

Tři funkce nového modemu D-Link

Připojení k internetu, telefonování a internetová televize

Společnost D-Link představila na českém trhu nový bezdrátový směrovač. Modem D-Link DVA-G3671B nabízí rychlost připojení ADSL2/2+ a zároveň možnost zálohy internetového spojení přes 3G síť mobilního operátora. Router D-Link DVA-G3671B přináší vše v jednom. Uživatelům, připojeným přes pevný Ethernet nebo bezdrátové Wi-Fi, umožňuje prohlížet webové stránky, lze k němu připojit analogový i digitální telefon a volat za pomocí síťového zařízení kamkoliv po světě a je schopný nezávisle provozovat více set-top-boxů v jedné domácnosti najednou. Vestavěný USB port zase umožňuje sdílet připojení přes 3G mobilní síť nebo USB tiskárnu. Unikátní je automatická záloha internetového připojení přes 3G síť za použití O2 USB modemů.



D-Link DVA-G3671B – přehled nejdůležitějších vlastností:

  • Řešení “vše v jednom“ – ADSL2+ modem, Wi-Fi 802.11g, VoIP SIP, 4x 10/100 Mb/s Ethernet port
  • USB port ke sdílení tiskárny pro všechny počítače v síti, možnost připojení datového úložiště (FAT32)
  • Podpora WEP, WPA/WPA2, QoS VoIP/media streaming
  • Firewall, VPN, řízení přístupu
  • Možnost zálohovat ADSL připojení pomocí 3G sítě

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.