facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 3. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Trask významně prohloubil partnerství se společností SAS

Technologická společnost Trask uzavřela stra­te­gic­ké partnerství se společností SAS. Trask dodává řešení pro pokročilou analýzu dat, jejichž základem je analytický soft­ware SAS a prohloubení této dlouholeté spolupráce tak bylo logickým krokem. Současně je vyústěním toho, že SAS na vybraných trzích přechází z přímého na nepřímý distribuční model. To se například týká i Slovenska, kde Trask převzal většinu expertních zaměstnanců a aktivních smluv SAS Slovakia. Výsledkem je regionální SAS kompetenční centrum společnosti Trask, které bude sloužit nejen slovenským zákazníkům, ale potřebám celého regionu.



Tým SAS specialistů se k Trasku přidal již v závěru roku 2023. Společně budou fungovat ve zmiňovaném kompetenčním centru v Bratislavě, které postupně doplní konzultanti z České republiky a Německa.

„Toto propojení nás posouvá na novou úroveň partnerství a SAS kompetence v rámci celého CEE a DACH regionu, a to zejména v oblastech, jako jsou AI, Customer Intelligence, Data Management a analytická cloudová řešení,“ uvedl Daniel Pecina, Chief International Business Officer Trasku.

„Jsme velmi rádi, že jsme mohli prohloubit naši spolupráci se společností Trask,“ dodává Hana Kvartová, regionální ředitelka SAS Central Europe. „Je pro nás ideálním partnerem, protože má bohaté zkušenosti v oblasti implementace analytických řešení a pestré portfolio služeb.“


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.