facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 23. 3. 2011

Trask rozšiřuje management

Konzultační a technologická společnost Trask oznámila, že v rámci rozšiřování svých kompetencí byl do managementu společnosti jmenován Jiří Šlefr. Jiří bude mít na starosti problematiku integračních produktů a bude zodpovědný za rozvoj a podporu produktů Trasku zaměřených na integraci a Master Data Management - zejména pak Trask TIF ESB a Trask RDS (Referential Data Store). V minulosti Jiří působil v České pojišťovně jako vedoucí týmu řízení integrace informačních systémů a integrační platformy a také jako enterprise integrační architekt. Dále v České spořitelně pracoval jako aplikační architekt internetového bankovnictví Servis24 a byl team leaderem vývoje business logiky Servis24. Své vědomosti nabyl na ČVUT, Fakulta Elektrotechnická, obor Technická kybernetika a umělá inteligence, a prohloubil si je na MBA Katz University of Pittsburg USBSP.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.