facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 24. 3. 2005

Trask opět pracoval pro IBM

Společnost Trask solutions pracovala přímo v laboratořích IBM na přípravě klíčových dokumentů popisujících správné využití produktů IBM v praxi. Výsledkem spolupráce je publikace IBM Redbook, která má pomáhat tisícům obchodních partnerů a zákazníků IBM na celém světě při řešení problematiky správy dokumentů a záznamů pomocí obchodních procesů. Materiál Trask připravoval společně s mezinárodním týmem odborníků pracujících pod hlavičkou IBM ITSO (International Technical Support Organization).

IBM Redbook, který vyšel pod názvem „A Sample Solution for Records Management with Process Choreography“ může být pro mnohé firmy dobrým vodítkem, jak tento problém řešit. Popisuje vzorové řešení systému správy a řízení dokumentů a záznamů pomocí obchodních procesů, které integruje produkty IBM DB2 Records Manager, IBM DB2 Content Manager, IBM WebSphere Business Integration Server Foundation - Process Choreographer, IBM WebSphere Portal, IBM Tivoli Directory Server a další software do celkového prototypového řešení. Redbook je k dispozici na adrese: http://www.redbooks.ibm.com/redpieces/abstracts/sg246481.html.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.