facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 6. 4. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

TP-Link spouští akci, ve které podporuje výměnu starých routerů za nové s Wi-fi 6

Pokud máte doma nebo ve vaší kanceláři nějaký starší router, který sice funguje, ale sami si už občas říkáte, že pomalu přestává stačit, a přesto tak trochu váháte s pořízením nového, pak čtěte dále. Speciální jarní akce TP-Linku může být impulzem pro změnu a usnadnit tak vaše rozhodování. V rámci akce si jednoduše kupte nový router s Wi-Fi 6 a získejte na něj finanční příspěvek. Výše příspěvku pak závisí na tom, jaký produkt si zakoupíte.



Archer AX53 s příspěvkem 250 CZK

Jedná se klasický router vybavený novým standardem Wi-Fi 6. Stačí ho dát na místo původního routeru, připojit ethernetový kabel a pustit si na mobilu aplikaci Tether v češtině, která provede jednoduchou instalací i naprostého laika. Pokud si nastavíte stejné jméno sítě a heslo, jako bylo doposud, všechna zařízení se pak k routeru připojí automaticky bez jakéhokoliv zásahu. K routeru bez problémů připojíte desítky různých zařízení, strádat tedy nebudou členové domácnosti ani zařízení spadající do chytré domácnosti a ani kolegové v kanceláři.

Archer AX53

Deco X50 (2-pack) s příspěvkem 500 CZK

Pokud chcete myslet víc na budoucnost, pokrýt větší prostor nebo se to u vás hemží různými zařízeními, senzory a spotřebiči jež jsou součástí zmíněné chytré domácnosti, určitě je lepší volbou Wi-Fi mesh systém. Jeho principem je, že máte více jednotek, typicky 2 a 3, které se rozmístí do prostoru nebo do jednotlivých pater a vy rázem zjistíte, že signál má větší dosah a že máte příjem Wi-Fi i v místech, kde doposud nebyl. U jednotek vytvoříte jeden název sítě a pak se zařízení automaticky připojí k jedné z nich. Výhodou bude, že když přecházíte po domě, nebo z patra do patra, zařízení, např. mobil, je neustále připojen a nedochází k přerušení a vy můžete sledovat vaše online video, nebo stahovat data bez komplikací. Mesh systém kapacitně zvládne připojit až 150 zařízení, takže příprava na budoucnost je dostatečná. A instalace se také obávat nemusíte, jednu z jednotek dáte na místo původního routeru a tu druhou kamkoliv libovolně pro rozšíření pokrytí, nebo tam, kde se připojuje nejvíce zařízení. Pak stačí na mobilu spustit aplikaci Deco v češtině a postupovat podle návodu. Snadněji to už ani nejde. I tento produkt dokonale využijete v menší členité kanceláři.

Deco X50

Akce je určena pro vlastníky jakékoliv staršího routeru

Nerozhoduje, jaký aktuálně doma máte a využíváte router nebo od jaké je značky, akce je ale určena výhradně koncovým zákazníkům. Stačí si zakoupit jeden zvýše uvedených produktů TP-Link, zaregistrovat se na stránkách akce, vyplnit potřebné údaje a nová a rychlá Wi-Fi 6 může začít u vás doma nebo v kanceláři naplno fungovat. Příspěvek vám pak bude zaslán na vámi uvedený účet.

Více informací na www.starezanove.cz


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.