facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 3. 2018

Toshiba oznamuje mobilní rozhraní dynaEdge s chytrými brýlemi AR100Viewer

Toshiba představila dynaEdge DE-100 - nové výkonné zařízení s operačním systémem Windows 10 na bázi Windows Mobile, a také související chytré brýle pro rozšířenou realitu AR100 Viewer. Komplet je určený pro průmyslová odvětví se zaměřením na pracovníky v terénu především z odvětví výroby, logistiky a údržby.



dynaEdge DE-100 je lehké a maximálně mobilní inteligentní zařízení pro edge computing, které nabízí plnohodnotný výkon počítače s procesorem 6. generace Intel Core vPro. Toto řešení lze snadno integrovat do stávající IT infrastruktury. Dobíjecí baterie zajišťuje plnou funkčnost až 6,5 hodiny na jedno nabití (v závislosti na konfiguraci a podmínkách použití). Toto zařízení je určeno k použití v případě potřeby, a tak umožňuje pracovníkům dosáhnout celodenního provozu na cestách nebo v terénu.

V kombinaci s brýlemi AR100 Viewer mohou pracovníci využívat neomezené hands-free možnosti, přičemž zařízení je doplněno nejnovějšími technologiemi Wi-Fi, Bluetooth a GPS – chytré brýle je možné připojit k podnikové síti, odesílat a přijímat data, streamovat živé video a vyhodnocovat aktuální situaci.

Aplikace Toshiba Vision DE Suite je určena pro vzdálené využití mimo kancelář se službou Skype for Business. To umožňuje pracovníkům v terénu sdílet nejen soubory, ale také reálné obrázky nebo živá videa, která umožní okamžitou vzdálenou pomoc. Společnost Toshiba je připravena s neustále se vyvíjejícími průmyslovými pracovními postupy a partnerstvím s firmou Ubimax tyto funkce dále vyvíjet a rozšiřovat.

Sada AR100 Viewer Assisted Reality obsahuje samotné brýle AR100 Viewer, kabel USB typu C, kabelovou sponu a ochranné pouzdro. K dispozici bude také další příslušenství zaměřené na různé konkrétní případy použití AR100 Viewer.

Řešení dynaEdge AR100 Viewer bude v Evropě k dispozici ve 2. čtvrtletí roku 2018.


 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.