facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 11. 2005

TomTom představuje řadu GO a NAVIGATOR 5

TomTomGo295.jpgSpolečnost TomTom představuje novou řadu navigačních zařízení TomTom GO all-in-one, která zahrnuje 3 modely (TomTom GO 700, TomTom GO 500 a TomTom GO 300). TomTom GO 700 je pro nejnáročnější uživatele vyžadující vrcholnou navigaci, dá se využít i jako handsfree propojitelné s mobilním telefonem pomocí Bluetooth. Má interní pevný disk umožňující instalaci map, dokáže využívat informace služby TomTom PLUS pomocí vyhovujícího mobilního telefonu vybaveného Bluetoooth. TomTom PLUS poskytuje informace o aktuální dopravní situaci, počasí, umožňuje stahovat podrobnější mapy měst, atd.

TomTom GO 500 má informace na SD kartě a stejné handsfree funkce výše uvedený model. TomTom GO 300 uzavírá novou řadu GO a poskytuje navigaci za přijatelnou cenu. Nová řada GO staví na úspěchu původní řady TomTom, má vylepšený software a snadno se používá. Mimo jiné používá 18 nových jazyků, včetně polštiny, češtiny, turečtiny, srbštiny, chorvatštiny, australštiny, řečtiny a ruštiny. Softwarové navigační řešení TomTom NAVIGATOR 5 je určené pro PDA. Je dostupný v drátové i bezdrátové verzi a přichází s vylepšenými funkcemi určenými pro jednoduché a bezstarostné cestování autem i pěšky. Bezdrátová verze bude poskytována s novým Bluetoothtm GPS přijímačem. Balíček TomTom NAVIGATOR 5 obsahuje software a předinstalované mapy na SD kartě, GPS přijímač (u bezdrátová verze) a nabíječku nebo CL adaptér pro GPS přijímač. Kompatibilních PDA je celá řada od různých výrobců, jako HP, Toshiba, palmOne, Sony, Acer, Qtek, Orange, T-Mobile MDA, atd.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.