facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 2. 2005

Tichý počítač

Společnost AT Computers uvedla na český a slovenský trh nový osobní počítače COMFOR Diablo Silent. Jedná se o výkonný a dobře vybavený osobní počítač, určený zejména pro domácí využití. Mezi jeho největší přednosti patří tichý chod, bohatá výbava a vysoký výkon, srovnatelný s výkonem počítačů vybavených klasickými desktop procesory.

COMFOR Diablo Silent je vybaven mobilním procesorem Intel Pentium M 735 (1,7 GHz, 2 MB L2 cache, 400 MHz FSB), zaručujícím vysoký výkon a přitom nízkou spotřebu energie, a 512 MB operační paměti typu DDR. Na rychlý pevný disk (7200 otáček/min., SATA) se vejde 120 GB dat. Tichého chodu počítače bylo mimo jiné docíleno právě díky použití zmíněné mobilní platformy, která má nižší spotřebu energie a tím i nižší tepelné vyzařování.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.