facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 5. 2005

Televize na notebooku Asus

AsusW2v.jpgASUSTeK Computer představil špičkovou řadu notebooků W2V. Řada W2V disponuje nejmodernějším TV přijímačem DVB-T (digitální pozemní vysílání), 17-palcovým širokoúhlým LCD displejem s technologiemi Color Shine / Crystal Shine, 5.1 kanálovým stereo zvukem a vestavěným reproduktorem subwoofer. V kombinaci s výkonem odpovídajícím stolním počítačům ASUS W2V inteligentně obsluhuje všechna elektronická zařízení domácího kina ve formě jednoho tenkého a lehkého notebooku. Díky diskrétní grafické kartě umožňující 3D zobrazení a exkluzivním LCD technologiím Color Shine pro zajištění jasných barev a Crystal Shine pro dosažení vysokého jasu, které byly vyvinuty pro značku ASUS, dokáže luxusní 17-palcový displej W2V zobrazit ostrý a jasný obraz se skutečně realistickými barvami.

Navíc W2V disponuje také zabudovaným reproduktorem subwoofer a vestavěným konektorem SPDIF, což umožňuje dosažení bohatých zvukových efektů ideálních pro multimediální aplikace. Notebook W2V využívá nejmodernější chipset Intel 915PM s pokročilou 90 nm technologií pro mobilní zařízení, která je schopna podporovat paměti DDR II dual-channel a propojení PCI Express pro dosažení výpočetního výkonu srovnatelného se stolním počítačem a mimořádně kvalitní 3D video. Díky vestavěnému připojení Bluetooth™ umožňuje W2V bezkabelové propojení a přenos data s dalšími digitálními zařízeními, čímž se dále zvyšují možnosti mobility.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.