facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 2. 10. 2008

Telekom Austria CR má nového ředitele

Společnost Telekom Austria Czech Republic, která nabízí služby pod značkou VOLNÝ, má nového generálního ředitele a předsedu představenstva. Stal se jím Franz Bader (51), který doposud působil ve společnosti na pozici CMO (Chief Marketing Officer) a místopředsedy představenstva. Ve funkci nahrazuje Clemense Wohlmutha, který pozici zastával od března 2006. Franz Bader má více jak 25letou praxi z oblasti IT a telekomunikací. Do společnosti Telekom Austria Czech Republic nastoupil na začátku tohoto roku a byl zodpovědný za oblast prodeje, produktu, marketingu a péče o zákazníky. Předtím pracoval ve společnosti Transaction Network Services, kde zastával pozici viceprezidenta pro střední a východní Evropu a měl na starosti aktivity společnosti v České republice a dále v Polsku, Maďarsku, Německu a Rakousku. V minulosti pracoval pro společnosti Telekom Austria, Siemens, Digital Equipment, Equant (nyní Orange Business Services) a Astrolink. Franz Bader získal inženýrský titul na TGM technické univerzitě ve Vídni. Hovoří německy a anglicky. Je ženatý a má dvě dcery. Ve volném čase se věnuje lyžování, horské cyklistice, cestování a zajímá se o mořeplavbu.



 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.