facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 5. 2011

T-Systems zvýšil v prvním čtvrtletí tržby

Společnost T-Systems pokračuje v růstovém trendu za první čtvrtletí 2011. Tržby společnosti vzrostly o 6,1 % v meziročním srovnání na 2,3 miliardy euro. Tento trend byl podpořen růstem tržeb z mezinárodních zakázek, kde došlo ke zvýšení o 9,4 %. Ve stejném období vykázal ukazatel EBITDA pokles o 3,6 % na 200 milionů euro. Ukazatel EBIT dosáhl úrovně 29 milionů euro, tj. o 18 milionů méně, než byly odhadované výsledky, což souvisí s poklesem EBIT marže v meziročním srovnání z 2,2 na 1,3 %. Tyto slabší výsledky v prvním čtvrtletí jsou z velké části způsobeny výdaji na zajištění nových významných kontraktů v loňském roce.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.