facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 10. 2009

T-Systems nabízí podporu spojenou s Windows 7

Souběžně se zahájením prodeje systému Windows 7 od firmy Microsoft mohou zákazníci T-Systems, pokud vlastní příslušné licence, požádat o přeinstalování svých stolních osobních počítačů na tento nový operační systém. T-Systems Czech Republic nabízí kromě implementace i postupy pro volbu správné licenční politiky pro Windows 7 a dodávku potřebných licencí. Systém Windows 7 by neměl být instalován na stávající konfigurace bez předchozí kontroly. Společnost T-Systems proto vyvinula v Německu testovací prostředí, kterým lze přezkoušet kompatibilitu systému Windows 7 se stávajícím softwarem a hardwarem. Odborníci T-Systems, certifikovaní společností Microsoft, mohou na základě výsledku testu odhadnout rizika a náklady a poskytnout doporučení pro změnu.



Systém Windows 7 bude v budoucnu v T-Systems součástí integrovaného řešení pro počítače na pracovištích. V rámci služeb Managed Workplace Services získají podniky všestranný servis včetně operačního systému, balíčku Office, Internet Exploreru, virového skeneru i různých pomocných programů jako Adobe Reader, Flash Player či Java Runtime. Počítače budou automaticky aktualizovány a dostane se jim centrální péče.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.