facebook LinkedIN LinkedIN - follow

T-Mobile dobíjí Twist s Českou poštou

T-Mobile spouští dobíjení Twistů s Českou poštou. Od dnešního dne si tak zákazníci mohou pořídit kredit prostřednictvím dobíjecího lístku na všech zhruba 3 300 pobočkách České pošty. Dobít lze částku v rozsahu od 200 Kč do 9 999 Kč. T-Mobile tak prostřednictvím strategického partnera přináší další jednoduchou a rychlou alternativu pro své klienty.

 
  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.

  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.