facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 16. 6. 2005

Symantec řeší prevenci narušení pro stolní počítače a servery

Společnost Symantec ohlásila komplexní řešení prevence narušení Symantec Critical System Protection 4.5 pro stolní počítače a servery na platformách Windows, UNIX a Linux. Řešení chrání před novými útoky, udržuje soulad systémů se zásadami a proaktivně chrání aplikace a operační systém na klientech a serverech prostřednictvím prosazování zásad zabezpečení založených na chování.

Je-li nasazeno spolu s aplikací Symantec Client Security nebo Symantec AntiVirus Corporate Edition, chrání řešení Symantec Critical System Protection aplikace a operační systémy bez potřeby aktualizací. Prostřednictvím centralizované konzoly může spravovat jak klienty, tak servery. Pomocí konzoly pro správu lze konfigurovat zásady zabezpečení, jejichž prostřednictvím je možno implementovat prostředky pro auditování souladu se zásadami. Konzolu pro správu je navíc možno nakonfigurovat tak, aby odesílala automatické výstrahy zajišťující rychlou reakci na incidenty s vysokou prioritou.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.