facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 9. 2016

SUSE spouští nový partnerský program

Společnost SUSE ještě více usnadňuje svým partnerům plnit klíčové potřeby jejich zákazníků díky zavedení nového programu pro partnerský kanál. Partneři, kteří prodávají open source technologie společnosti SUSE, budou mít k dispozici nová vylepšená školení a cesty k získání certifikace, spolu s rozšířenými strukturami pro dosažení ziskovosti, jež reflektují a odměňují spolupráci partnerů se společností SUSE. Program se zaměřuje na čtyři oblasti řešení společnosti SUSE s ohledem na distribuční partnery: Linux pro podnikovou sféru, softwarově řízené ukládání dat, cloudové řešení OpenStack a správu systémů.



„Firmy musí být schopny se rychle přizpůsobit změnám na trzích, jimž se věnují, a totéž platí i o těch, kdo jim poskytují technologie,“ řekl Ronald de Jong, globální obchodní ředitel ve společnosti SUSE. „A právě proto usnadňujeme všem našim partnerům možnost vyhledat a používat nástroje, které jim pomohou poskytovat jejich zákazníkům řešení od SUSE jednodušším a komfortnějším způsobem. Je to dobrá obchodní politika pro SUSE i naše partnery – ale především pro naše zákazníky, kteří vždy tvoří tu nejdůležitější součást naší společné rovnice.“

Partnerský program společnosti SUSE obsahuje přehledný webový portál, díky němuž získají partnerské společnosti přístup k informacím o nejnovějších produktech a k prodejním nástrojům. Dále jej tvoří školení a certifikace dostupné online, v učebně nebo prostřednictvím vzdělávacího systému společnosti SUSE. SUSE navíc zajišťuje podporu prostřednictvím helpdesku zaměřeného na distribuční partnery.

Další informace o novém partnerském programu společnosti SUSE, včetně podrobností o dalším zapojení do něj a benefitech, můžete získat na adrese www.suse.com/partners/september-faq-suse.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.