facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 9. 2006

Stylus D78 a Stylus D88 Plus na český trh

D78&88_638.jpgTiskárny Epson Stylus D88 Plus a Stylus D78 jsou nejnovější čtyřbarevné inkoustové tiskárny vhodné pro domácí použití nebo do malé kanceláře. Nabízí ekonomický provoz díky čtyřem samostatným inkoustovým náplním v ceně 299 Kč za jednu náplň. Měníte pouze tu barevnou náplň, kterou zrovna potřebujete, čímž se značně sníží vaše náklady na tisk.


Kazety obsahují trvanlivý inkoust Epson DURABrite Ultra, který je odolný proti vodě, rozmazávání a vyblednutí. Obě tiskárny nabízejí tisk v rozlišení až 5760 x 1440 dpi pomocí Epson technologie Micro Piezo. Navíc obsahují funkci Epson PhotoEnhance. Software Epson Creativity Suite zjednodušuje proces správy, třídění a tisku fotografií.
Tiskárna Epson Stylus D88 Plus je za doporučenou koncovou cenu 2.290 Kč a Epson Stylus D78 za 1.990 Kč (s DPH).

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.