facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 5. 6. 2017

STRV spouští druhý ročník programu Academy

STRV spouští druhý ročník vzdělávacího programu Academy, který je určen začínajícím vývojářům, softwarovým inženýrům a designérům. Stejně jako v loňském roce i letos je letní program určen designérům, iOS, Android, Backend a Frontend vývojářům. Po dobu deseti týdnů dostanou vybraní studenti a nadšenci do technologií možnost konzultací od nejlepších vývojářů a designérů, přístup na všechny externí i interní akce STRV a také neomezený přístup do kanceláří firmy.



STRV Academy není věkově omezena, přihlásit se mohou studenti, junioři, kteří mají základní znalosti programování nebo designu. Nejlepší absolventi programu následně mohou dostat nabídku pracovat v STRV pro americké klienty. Pracovní název druhého ročníku je „From Zero To Hero“. Uzávěrka přihlášek je v neděli 11. června.

Účastníci STRV Academy dostanou plnou podporu od mentorů, grafiků, vývojářů a testrů z STRV. Kromě ucelené série technických workshopů pro ně bude přichystáno také několik soft skills workshopů zaměřených na prezentační dovednosti, marketing, produktový management, QA a další oblasti, které pokrývají činnost vývojářské agentury. Oproti loňskému ročníku budou vybraní účastníci rozděleni do skupin podle vybrané platformy.

„První ročník se setkal s velkým úspěchem. Věříme, že i letos se nám podaří najít motivované lidi, kteří se na 150 % zapojí do všech aktivit, které jsme pro ně přichystali. Připravený harmonogram školení a workshopů bude představovat unikátní možnost získat technologické znalosti a schopnosti, které účastníky programu posunou na novou úroveň. Výsledkem desetitýdenního programu bude prezentace postavená na tom, jak se jednotlivci posunuli a co se naučili. Nebude chybět také prezentace projektu, na kterém budou po celou dobu pracovat,“ vysvětluje Lubo Smid, spoluzakladatel a COO STRV.

Přihlášky a všechny další informace jsou dostupné na webové stránce www.strv.com/academy. Nejlepší kandidáti budou v průběhu června pozváni na osobní pohovor. Následně bude vybráno 25 zájemců, kteří dostanou možnost zúčastnit se bezplatného vzdělávacího programu STRV Academy.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.