facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 1. 2006

STROM telecom akciovou společností

Společnost STROM telecom oznámila změnu právní formy svého podnikání ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Tento krok navazuje na probíhající změny, mezi něž patří vstup do několika mezinárodních organizací a rozšíření vedení společnosti. Většinu obratu STROM telecom realizuje v zahraničí. V celkovém žebříčku sestavovaném podle objemu exportu v roce 2004 je STROM telecom na 33. místě a v žebříčku zahrnujícím souhrnný objem exportu v letech 1993 až 2004 se STROM telecom vešel do první padesátky se 48. místem.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.