facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 19. 7. 2005

Stickfish přináší jako první na český trh nové x86-64 stroje Sun

SunOpteron276.jpgSun Microsystems se po letech odmítání pustil do výroby x86 kompatibilních počítačů. Přišla tak generace extrémně výkonných pracovních stanic a serverů, které se vyznačují vynikající kvalitou zpracování, jíž jsou výrobky Sun proslulé, ale zároveň umožní provozování širokého spektra operačních systémů (včetně MS Windows). To vše za cenu výrazně nižší než u SPARC strojů, které byly navíc odkázány na Solaris, případně Linux. Za necelý rok, po který jsou servery a stanice x86-64 na trhu, se stal Sun největším dodavatelem této platformy a nechal za sebou tradiční dodavatele x86.

Stickfish začíná nové stanice Sun Ultra 20 nabízet i v České republice téměř okamžitě po jejich uvedení na trh ve Spojených státech. Máte tak možnost získat zbrusu nový stroj, u něhož nejde jen o kvalitu hardwaru a poskytovanou podporu -- i samotná skříň napoví, o jak robustní a nekompromisní systém se jedná. Hrubá síla 64bitových procesorů AMD Opteron nejlépe vynikne právě v odpovídajícím balení, které svou strohou přímočarostí zastiňuje pokusy ostatních výrobců. Neposlední konkurenční výhodou je již dodávaná technologie dual-core, která je dostupná nejen pro výkonné servery, ale i ve stanici Sun Ultra 20.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.