facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 29. 4. 2005

Stanovení priorit provozu posílí v budoucnu firemní sítě

Společnost BT oznámila spuštění nové služby, která umožní firemním zákazníkům na celém světě stanovovat priority svého hlasového, multimediálního a datového provozu běžícího současně na konvergovaných sítích. Nová služba Six Class of Service Differentiated Service Code Point (6 CoS DSCP) zaručuje výkonnost aplikací stanovením priorit komunikace do šesti odlišných tříd služby, výsledkem čehož je budoucí posílení firemních sítí. Nový produkt zahrnuje průmyslový standard DSCP, který pomáhá splňovat odlišné požadavky zákazníků na kvalitu služeb (QoS). DSCP je upraven konkrétně pro moderní sítě a rozšiřuje řešení QoS tím, že si mohou zákazníci zvolit úroveň výkonu podle potřeby na základě paketů, a to označením DSCP pole v rámci hlavičky IP paketu konkrétní hodnotou.

Jedná se o rozšíření předchozí nabídky 3CoS od BT a zavedeno bylo na podporu zvýšeného použití sofistikovaných aplikací, jako například plánování firemních zdrojů (ERP), IP telefonii a zefektivnění video aplikací. 6CoS DSCP model od BT rovněž nabízí větší flexibilitu a škálovatelnost, což umožňuje zákazníkům pustit se do tříd bez nutnosti složitého konfigurování. Na rozdíl od služeb nabízených některými konkurenty běží model 6CoS DSCP od BT v páteřní a přístupové části sítě.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.