facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 17. 3. 2009

Spolupráce NETGEAR a Kaspersky Lab

NETGEAR ProSecure STM integruje antimalwarové technologie Kaspersky Lab

Společnost NETGEAR oznámila uzavření smlouvy se společností Kaspersky Lab. NETGEAR bude na základě této smlouvy integrovat antivirové a antimalwarové technologie společnosti Kaspersky Lab do nové produktové řady ProSecure STM, zaměřené na správu e-mailových a webových hrozeb v malých a středně velkých firmách (SMB). Řada ProSecure STM, zahrnující modely STM150, STM300 a STM600, využívá bezpečnostní architekturu od Kaspersky Lab integrovanou do patentované technologie Stream Scanning společnosti NETGEAR. Nabízí tak bezpečnostní zařízení podnikové třídy určené malým a středně velkým firmám pro zabezpečení webového a e-mailového provozu, které se navíc snadno používá a spravuje. Společnost Kaspersky Lab nabízí pro integraci do přístrojů řady ProSecure řešení a technologie, které poskytují kompletní ochranu před všemi typy počítačových hrozeb, jako jsou viry, spam, phishingové útoky či spyware.



Řada zařízení pro správu webových a e-mailových hrozeb NETGEAR ProSecure STM nabízí tři různě velké platformy (STM150, STM300 a STM600) s různou úrovní výkonu, které se dokážou maximálně přizpůsobit firmám s až 600 souběžně pracujícími uživateli. Zařízení z řady STM rovněž minimalizují vliv na výkon sítě a zajišťují souvislý běh služeb zákazníků bez bezpečnostních komplikací. Technologická řešení firmy Kaspersky Lab, běžící na patentované Stream Scanning architektuře optimalizované pro web, pracují společně s heuristickým enginem společnosti NETGEAR a chrání sítě proti známým i neznámým hrozbám.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.