facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 7. 3. 2007

Společnost RAD prodávala loni o 12 % více

RADdc710.jpgSpolečnost RAD Data Communications dosáhla v roce 2006 obratu 168 miliónů amerických dolarů, což představuje nárůst 12 procent oproti stejnému období, tedy roku 2005. Finanční zprávy se neobejdou bez mnoha číselných údajů, takže ani tato nemůže vybočit z průměru. Je zde však jeden ukazatel, který stojí za zvýraznění. Společnost RAD oslaví letos 25. výročí svého vzniku a svého působení na trhu jako výrobce síťových zařízení pro telekomunikační a datové služby. A ještě jedno malé výročí - RAD prodal svůj 10milióntý produkt.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.