facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 27. 6. 2005

Společnost ISS obdržela prestižní ocenění

Společnost Internet Security Systems (ISS) oznámila, že získala prestižní ocenění Frost & Sullivan Award 2005 za vedoucí úlohu její technologie v kategorii koncového zabezpečení. Konkrétně byla oceněna její inovační produktová řada koncového zabezpečení zahrnující softwarové zařízení RealSecure Desktop a jejího nástupce, Proventia Desktop, software nedávno uvedený na trh s integrovanou technologií nazvanou Systém virové prevence (Virus Prevention System, VPS).

Frost & Sullivan Award for Technology Leadership je každoročně udělována společnosti, která demonstrovala vynikající technologické výsledky ve svém odvětví. Úspěšností ve všech stádiích životního cyklu technologie – inkubaci, adaptaci, úpravách a dospělosti – ISS zajistila neustálý proud vylepšení své nabídky koncového zabezpečení. Její novinka na trhu, Proventia Desktop, staví na úspěchu jejího předchůdce, softwarového zařízení s názvem Real Secure Desktop. Tato nová nabídka dává dohromady prvky osobního firewallu, prevence nežádoucích průniků, VPN zabezpečení a kontroly granulárních aplikací s novou technologií virové prevence, prevencí zneužití zahlcení vyrovnávací paměti, vylepšenou kontrolou aplikací a nástroji proti spywaru.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.