facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 12. 2020 - Zdeněk Gric

Společnost Epson představuje dvě nová POS řešení pro maloobchod a pohostinství

Rok 2020 přinesl zásadní změny v maloobchodě i v oblasti pohostinství. Tato odvětví utrpěla více než většina ostatních a musela se přizpůsobit změnám v nařízeních, ale také upravit způsob, jakým služby svým zákazníkům poskytují. Epson proto představuje nová řešení pro POS určená maloobchodům. Rozšiřuje svoje portfolio o novinku TM-m30II-NT, která byla navržena tak, aby splňovala měnící se požadavky na tabletové pokladní obchodní systémy (POS).



Důležitou vlastností TM-m30II-NT je síťové připojení, které tiskárně umožňuje připojení tabletu k internetu pomocí kabelu. Díky tomu, že odpadla nutnost spoléhat se na Wi-Fi, nedochází k výpadkům připojení, takže lze efektivně zpracovávat objednávky, minimalizovat chyby a nabízet zákazníkům ty nejlepší služby.

Klíčové vlastnosti:

  • Funkce ‚Sync and Charge‘ pro připojení tabletu, která umožňuje napájení tabletu a posílání tiskových dat pomocí jediného kabelu. 
  • Funkce síťového připojení ‚Network Tethering‘ umožňuje přes kabel sdílet LAN připojení s připojeným tabletem, což zajišťuje např. stabilní internetové připojení bez výpadků Wi-Fi. 
  • Vedle připojení tabletu ‚Sync and Charge‘ jsou zde dva porty typu USB A umožňující snadné připojení dalších periferií
  • Přístup a ovládání periferií z aplikací prostřednictvím zařízení ePOS.
  • Osvědčená kvalita od společnosti Epson. 
  • Inteligentní funkce: přímý tisk ze serveru - Server Direct Print (SDP) a Cloud (OMS). 
  • Snímač stavu papíru ve standardu monitoruje docházející papír.

Funkce „Network Tethering“ je k dispozici také pro modely TM-m30II-H a TM-m30II-S prostřednictvím aktualizace firmwaru, ke stažení na epson-biz.com, nebo prostřednictvím aplikace Epson TM Utility pro iOS a Android.

Další nový model TM-m50 byl navržen pro všechny, kteří chtějí novou tiskárnu účtenek, ale potřebují, aby i nadále fungovala se systémy POS, které již využívají. Tiskárna nabízí podobné funkce jako tradiční POS tiskárna a díky kompaktnímu krychlovému designu s malými rozměry se esteticky hodí do každého moderního obchodu.

Klíčové vlastnosti:

  • Moderní design s kompaktními rozměry 
  • Široká škála možností připojení s integrovaným USB, sériovým a ethernetovým rozhraním 
  • Vysokorychlostní tisk rychlostí 350 mm / s 
  • Rozlišení tisku 180 dpi 
  • Flexibilní instalace s podáváním účtenky horem nebo zepředu a možností připevnění na zeď (s použitím OT-WH30)
  • Velmi vysoká spolehlivost (mechanismus podávání papíru na 20 milionů řádků, tisková hlava na 200 km, automatická řezačka s životností 2,2 milionů řezů). 
  • Široké spektrum integrovaných „inteligentních“ funkcí Epson.

Oba produkty budou v prodeji od ledna 2021.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.