facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 13. 3. 2017

Společnost Deloitte ČR posílila Senta Čermáková

Společnost Deloitte v březnu posílila jedna z nejzkušenějších českých manažerek - Senta Čermáková. Zaměří se na rozvoj strategických projektů firmy, akceleraci startupů a mentoring klíčových zaměstnanců. Zároveň bude dále napomáhat upevňování pozice Deloitte v oblasti nových technologií a inovací. Jejím dalším cílem je přilákat do společnosti Deloitte nadějné talenty z univerzit a nabídnout jim školení, programy stínování či další rozvoj pod taktovkou zkušených manažerů. Mezi její úkoly bude patřit propojení startupového prostředí s Fintech inovacemi, posílení české pobočky z pohledu trvalé udržitelnosti a omlazení firemního portfolia. Prostřednictvím mentoringu, stáží či tzv. programů stínování chce mladým talentům předávat znalosti z mezinárodního technologického prostředí, s nímž má dlouholeté zkušenosti. Startupům zase pomáhat při dalším rozvoji a růstu i mimo území ČR.



Senta Čermáková vystudovala Fakultu elektrotechnickou na ČVUT se specializací na biokybernetiku. Technologie provázejí celý její profesní život, před příchodem do Deloitte působila 25 let ve společnosti Hewlett-Packard, naposledy na pozici šéfky globálních zákaznických vztahů (Worldwide Director of Customer Programs) v Hewlett Packard Enterprise. V roce 2011 byla oceněna v rámci ankety Manažer roku.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.