facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 31. 3. 2011

Společná značka Helios

Asseco Solutions sjednocuje své produkty pod jednu značku

Novou budoucnost produktů z dílny Asseco Solutions představili zástupci společnosti na tiskové konferenci 30. března. Hlavní novinkou je sjednocení všech produktů pod společnou značku HELIOS a představení nových technologií. Před necelými dvěma lety přistoupily ke spojení dvě významné softwarové společnosti – česká LCS International a slovenský Datalock. Tím vznikla silná nadnárodní společnost, Asseco Solutions. Obě původní společnosti byly producenty úspěšných aplikací, nejen pro podniky všech velikostí a oblastí podnikání, ale i pro veřejnou správu. Tyto produkty byly zachovány a nadále obchodovány i podporovány. Nyní, po dvou letech, přistoupila společnost Asseco Solutions k sjednocení jejich názvů pod jedinou značku: HELIOS. Všechny produkty společnosti Asseco Solutions tak budou nazývány jednotně HELIOS a rozděleny na produktové řady navazující označeními na jejich předchůdce.



Nová budoucnost systémů HELIOS nespočívá jen v změně názvu. Její mottem je zejména technologický náskok a respektování nejmodernějších vývojových trendů. Klíčový je vývoj plně outsourcovatelných aplikací typu cloudu. Již v současnosti je na trhu první modul realizovaný podle této koncepce, nazvaný Person, který zákazníkům systémů HELIOS pro střední a velké firmy poskytuje zcela nové možnosti přístupu zpracování personálních a mzdových informací.

 

Stěžejní pro další směřování jsou nejmodernější technologie. S jejich využitím nyní společnost intenzivně pracuje na vývoji zcela nového produktu pro segment SME. První výsledek by měl být představen do dvou let. Další kroky pak budou směřovat k vytvoření plně cloudového typu produktu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.