facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 3. 2006

Souhlas k akvizici Segue software

seguesw612.jpgSpolečnosti Borland Software Corporation a Segue Software oznámily, že získaly svolení ke zkrácení čekací doby podle antimonopolního zákona s ohledem na očekávanou akvizici společnosti Segue společností Borland. Podle smlouvy o sloučení společností získá Borland společnost Segue za 8,67 USD v hotovosti na jednu akcii. Nyní se čeká pouze na výsledek hlasování akcionářů, které proběhne 19.4.2006. Pokud akcionáři transakci schválí, předpokládá se ukončení akvizice ještě během dubna 2006.

Součástí řešení Borland pro řízení životního cyklu aplikací se stane řešení Segue v oblasti optimalizace kvality software. Moderní produktová řada Silk se stane ústřední součástí připravovaného řešení pro řízení kvality životního cyklu. Toto řešení se bude okamžitě vyrovnávat se základními příčinami problémů - na rozdíl od dnes běžného způsobu reagování na symptomy během pozdějších fází životního cyklu, kdy je oprava defektů mnohem dražší.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.