facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 6. 2015

Sophos získal společnost Reflexion Network

Společnost Sophos oznámila převzetí firmy Reflexion Networks, zabývající se oblastí ochrany elektronické pošty pro cloudová prostředí, archivace a šifrování e-mailů a služeb pro zajištění kontinuity podnikání. Akvizice Reflexion Networks umožní společnosti Sophos rozšířit platformu Sophos Cloud, integrovanou firemní cloudovou konzoli určenou ke správě bezpečnosti, o cloudovou ochranu elektronické pošty. Zákazníci tak budou mít k dispozici firemní e-mailovou ochranu v podobě jednoho snadno spravovatelného řešení.



Společnost Reflexion Networks nabízí ucelené portfolio technologií, které jsou zaměřené na bezpečnost elektronické pošty v prostředí cloudu a usnadňují organizacím zavedení i používání bezpečné komunikace. Řešení Reflexion Total Control blokuje spamy a viry ještě před tím, než se dostanou do firemní síťové infrastruktury. Archivační, vyhodnocovací a obnovovací služby umožňují rychlé odhalení škodlivého software a šifrování zajistí, že je e-mailová komunikace čitelná pouze pro oprávněné příjemce. Společnost má navíc ve svém portfoliu i služby pro oblast kontinuity podnikání, které se starají o zajištění nepřetržité komunikace v případě výpadků.

 

Bezpečnostní platforma Sophos Cloud uvedená na trh v polovině roku 2013 nabízí v podobě jediné integrované konzole hostované v prostředí cloudu ochranu koncových bodů, správu a zabezpečení mobilních zařízení, ochranu serverů i technologii využívání seznamu důvěryhodných aplikací (whitelisting).


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.