facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 10. 2010

Software AG převzala firmu Data Foundations

Společnost Software AG oznámila, že svým zákazníkům začala nabízet procesně řízený master data management. Převzala totiž dodavatele software pro master data management, společnost Data Foundations. Master data management (MDM) se používá k optimalizaci výkonnosti podniku či organizace. MDM poskytuje konzistentní a spolehlivé informace, které získává z různých zdrojů. Tyto informace pak může využít prakticky jakýkoli systém, SOA aplikace nebo automatizovaný podnikový proces. Dostupnost dat napříč organizací maximalizuje kvalitu procesů a umožňuje rychlejší a přesnější rozhodování jak ve firmách, tak ve veřejném sektoru. Jednotný a spolehlivý náhled na rozhodující data podniku je základem pro jeho strategickou optimalizaci.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.