facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 3. 2017

SOFTIP je nejlepším partnerem SAP Business One za rok 2016 na Slovensku

Společnost SOFTIP získala dvě ocenění Nejlepší partner SAP Business One na Slovensku - za nejvyšší počet nových zákazníků a za nejvyšší objem nových licencí SAP Business One v roce 2016. Kromě silné prodejní strategie se pod úspěch SOFTIPu podepsala i jeho schopnost přizpůsobit jednotlivé nasazení konkrétním požadavkům zákazníka. Ten si může navíc vybrat i z několika originálních nadstavbových modulů, které SOFTIP vyvíjí s cílem rozšířit stávající funkcionality SAP Business One.



Mezi nejvýznamnější implementace se loni zařadily projekty ve společnostech STAVEA – INTERIÉR, ETILOG, Nitrianska teplárenská spoločnosť, OVB Allfinanz Slovensko, SITA Slovenská tlačová agentúra, MTea Technology a O.F.

"Můžeme se opřít o špičkové programátory a konzultanty s bohatými zkušenostmi, máme vybudované hostingové centrum a naši systémoví inženýři umí připravit prostředí, které svou komplexností splní všechna požadovaná kritéria. Díky tomu se těšíme velké důvěře mnoha dlouholetých zákazníků," říká Miroslav Michálek, produktový manažer SOFTIP pro SAP Business One.

Od roku 2007 patří SOFTIP mezi nejúspěšnější partnery SAP v regionu V4, přičemž působí i na zahraničních trzích v Německu, Rakousku, Polsku, Česku či ve Velké Británii. Mezi jeho nejvýznamnější zákazníky patří AIR CARGO GLOBAL, Direct Parcel Distribution SK, FORTUNA SK, JANEBA TIME SR, KOFT Bratislava, LORIKA Slovakia, MEDITRADE, OMNIA KLF, PB Finančné služby, QUILTEX a mnoho dalších.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.