facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 18. 4. 2012

SODATSW řeší téma kyberšikany

Vyhlašuje soutěž pro střední školy

Společnost SODATSW zahájila soutěž pro střední školy po celé ČR. V rámci ní mají studenti za úkol zpracovat projekty věnující se problému kyberšikany. Autoři deseti nejlepších prací obdrží poukázky na nákup v obchodním řetězci Datart. Vítězná škola navíc získá softwarové řešení Správce učebny pro zabezpečení počítačů a efektivní výuku. Nová soutěž je určena pro studentské kolektivy i jednotlivce na středních školách. Jejím cílem je podnítit studenty k analýze a zamyšlení nad internetem a riziky kyberšikany. Studenti se mohou zaměřit jak na rizika a negativní důsledky kyberšikany, tak přímo na možnosti obrany. Digitální projekty mohou být zpracovány ve formátu fotografie, grafiky či videa. Soutěžní práce je možné zasílat od 16. dubna do 11. května 2012.



Odborná porota bude posuzovat jak kvalitu technologického zpracování, tak přínos projektů s tématem kyberšikany. Vítězná škola obdrží profesionální řešení Správce učebny včetně auditních modulů pro zabezpečení PC a efektivní výuku. Zároveň získá technickou podporu, kterou může spolu se softwarem využívat po dobu jednoho roku. Tvůrci deseti nejlepších projektů získají poukázku v hodnotě 1 000 Kč na nákup v obchodním řetězci Datart.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.